ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ Fantasma

Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι αυτοί που ‘έσκασαν μύτη’ στην άκρη της σχολής με κείμενα και αφίσες. Μήπως είναι πάλι τίποτα καινούργιοι φωστήρες που κατέχουν την μοναδική αλήθεια ή κάποιοι ακόμα φοιτητοπατέρες που με την ψήφο μας θα τους βοηθήσουμε να μας οδηγήσουν στον κοινωνικό παράδεισο. Δεν είμαστε τίποτα από τα δύο και τίποτα συναφές.

Είμαστε μερικοί από αυτούς που σιχάθηκαν να ακούν επαγγελματίες φοιτητο-συνδικαλιστές να μεταφέρουν στις σχολές απαρχαιωμένα ή νεοφιλελεύθερα δόγματα έτσι όπως τα μαθαίνουν από τα κομματικά τους μαντριά.

O χώρος Fantasma δημιουργήθηκε για να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ανησυχίες μας και την αντίθεσή μας ,να πάρουμε την τύχη στα χεριά μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και θέλουν να μας στερήσουν, μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, περά από ψηφοθηρικές τακτικές και κομματικούς πατερναλισμούς. Μέσα σ’ αυτό το χώρο οι αποφάσεις θα παίρνονται ισότιμα από όλους στις συνελεύσεις που θα ορίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα περά από ιεραρχικές λογικές και καπελώματα από δήθεν παντογνώστες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *